Празно срце!

Одлична, силно емотивна фотографија која ни ја претставува приказната за младата вљубена девојка.

Заминал без збогум, ја оставил да чека… И оставил мирис на зимски ветар во косата.. Празниците се на прагот, а таа пак се сеќава на тоа дека родена е во погрешна приказна..

NDST

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s