Тишина

Сакам да спијам со тебе.  Не мислам на секс. Мислам,  да спијам. Заедно. Под моето ќебе. Во мојот кревет. Со мојата рака на твоите гради и со твојата рака околу мене. Со напукнат прозорец, да ни биде ладно и да мораме да се држиме едно до друго. Без никаква приказна, да не опкружува само мечтателна, боженствено радосна тишина! Во таа тишина да се слушаат само чукањата  на нашите срца, исполнети, среќни.

girly-f-824

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s