“Среќа е да си заљубен!”

Среќа е што те имам тебе  фин, згоден, неопходен во мојот живот. Среќа е што те запознав. Среќа е што те имам во мојот живот и само за мене. Среќа е да се биде со тебе! Среќа си ми ти! Среќа е да се измиеш во чиста љубов, во приказна за нас. Среќа претставуваат сите мигови поминати заедно.

girly-f-413

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s